En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

ve kontrolleri kuruluşlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son ayar özen edilmektedir. Medyaya yansıkenar ve yangın kapısı nedenli kişi zayiatının olması bu konuya niye örutubet verilmesi gerektiğinin en önemli demıtıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yarar fiyatlarla ehil edinmek yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike bilim alabilirsiniz.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha erdemli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini içeriye hapseder.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, dışarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Bir Yangın Merdiveni Kapısı binada veya bina katında, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Zeyil-3/B ve Ilişik-3/C’de belirtilen sürelere birebir olması mecburidir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma akla yatkın şekilde boş bulundurulmasından, bina veya hizmetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak Yangın Kapısı kullanmaı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın Yangın Kapısı kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page